PR & Nyheter

Hagegynga.no

ORD BLIR TIL LIV BLIR TIL ORD BLIR TIL LIV BLIR TIL ORD

Å, Du herlige Hagegynge!

 

Min aller første boksignering inne i "Hjem kjære Hjem" på lanseringsdagen 5. september.

 

 

Prosessen fra blogg til bok gikk fort når det først satte i gang! Jeg bestemte meg i midten av august for å bestille trykkeri og få alt på plass til Vikersunddagene. AIT er et kvalitetstrykkeri som klarte å levere både ombrekking, design og trykk på to uker!

 

Følelsen av styrke, mot (og litt overmot) har sjelden vært så sterk som denne dagen. Jeg har tross alt stått for all markedsføring og promotering sjøl, og det kunne slå begge veier. Det kom veldig mange for å få med seg lanseringen , og jeg solgte bøker så det suste i serken! Da kvelden kom kunne jeg kjenne på en ydmyk takknemlighet til alle som har støttet meg som forfatter underveis, og som har fungert som en egen heiegjeng i prosessen.

 

 

 

 

Moro å bli satt på reklameplakater, og slett ikke verst å sitte ute i gata mens folkelivet myldret. Jeg fikk brukt gitaren flere ganger, og bøkene gikk unna som hengende hagegynger!

Jane Wernersen: Livsnyter, ettertenker, glittervannsøker, entusiasmedeler, forfatter, forlegger, bestevenn, norsklærer. Skribent, skoglytter, frilanser. Og full av ideer.

Har du spørsmål?

Ikke nøl med å sende en mail til Hagegynga.

Makan! Så mye folk, og så moro som det var! Litt spillefeil er visst bare sjarmerende.

Modum TV hadde en lang og innholdsrik reportasje fra Vikersunddagene, og jeg fyller hele skjermen rundt om kring tre minutter. Detta var STAS! Klikk på linken for å se hele tv-innslaget.

Bokpromotering på lokaltv i Modum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tv Modum kom mens vi forberedte lanseringen av "Du herlige hagegynge"

 

 

En solskinnsdag i august var jeg på plass i interiørbutikken "Hjem kjære Hjem" i Vikersund, med egenproduserte plakater under armen. Innehaveren, Iren Moen hadde tent hundre prosent på Hagegyngas litt originale konsept, og ville ikke bare være forhandler. Hun ville sågar være av det eksklusive slaget forhandlere, og ha lanseringen inne i sin butikk under Vikersunddagene!

 

Dette var tydeligvis godt stoff for den lokale tv-kanalen, for TV Modum var på plass!

Intervjuet gikk godt nok, jeg sier meg fornøyd med både vind og vær.

Ta gjerne en titt her.