Forhandlere

Hagegynga.no

ORD BLIR TIL LIV BLIR TIL ORD BLIR TIL LIV BLIR TIL ORD

Å, Du herlige Hagegynge!

 

 

Jeg bestemte tidlig at Hagegynga passet best inn i alternative butikker, slik som blomster-, interiør- og gavebutikker, frisørsalonger og ferie- og reisebutikker.

 

Og Iren Moen, innehaver av interiørbitukken "Hjem kjære Hjem" i Vikersund tente ett hundre prosent på ideen. Så vi bestemte lanseringsdato 5. september, og benyttet oss av at det var Vikersunddagene samme helg. Bøkene ble hengt opp, stablet og plassert inne i butikken, og min aller første forhandler var i boks!

 

Saken er den, at Hagegynga er en bok som passer aller best der man slapper av, og den har spiralrygg for å kunne henges opp i nærheten av nettopp hagegynga , sofakroken, eller kanskje til og med på det lille rommet med hjertet på døra.

Den leses best i mindre doser, og hver historie er på max tre sider. Og så kan den rett og slett henges tilbake når den ene historien er lest.

 

I en vanlig bokhandel vil denne boka bli litt borte, blant strikkebøker, kokebøker , dagbøker og andre gavebøker.

Så jeg tenkte den ville skille seg ut, om den fantes i alternative forretninger.

Hagegynga er en perfekt venninnegave, siden det er mange som vil kjenne seg igjen i disse historiene.

 

Mine forhandlere er valgt med omhu, og det er steder jeg selv liker å være. Noen utmerker seg til og med som eksepsjonelle på service og atmosfære, - Jeg er stolt av de forhandlerne jeg nå har, men kan gjerne ta et møte for utvidelse. Bare send en mail, så ser vi hva vi får til.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hyggelig lesestund på sengekanten

med Hilde på Kn Interiør i Åmot.,

rett før Høstmarkedet,

Kjersti og Lars henger opp Hagegynga i hyttebutikken

Solbua i Prestfoss. på bakrommet er det

webhjelp for dummies og kaffe

Jane Wernersen: Livsnyter, ettertenker, glittervannsøker, entusiasmedeler, forfatter, forlegger, bestevenn, norsklærer. Skribent, skoglytter, frilanser. Og full av ideer.

Har du spørsmål?

Ikke nøl med å sende en mail til Hagegynga.

 

 

Liker du siden?

Del gjerne med andre

 

 

Hagegyngeplakaten lagde jeg i Word, av bilder tatt med mobil.

Så fikk jeg trykket den opp hos Lars , som også driver firmaet Reklameprinter.no. Jeg ble ganske fornøyd, siden den er laminert og tåler vann. Så jeg kan bruke den til flere arrangementer denne høsten.

Dette er Jim, en forståelsesfull og flink grafisk designer

Siden jeg bråbestemte meg for å gi ut "Du herlige hagegynge" var jeg helt avhengig av at trykkeriet kunne gjøre alt det jeg ikke fikk til, på veldig kort tid.

AIT i Oslo har heldigvis alt på stell, med fagfolk i alle ledd. Jeg var såpass takknemlig på hentedagen, at jeg måtte ta et bilde av designeren.